Vertrouwd & persoonlijk advies bij
Schuurman Kleijweg de Vries Advocaten uit Voorburg

Een te zakelijke en een onpersoonlijke benadering door advocaten is verleden tijd!

Persoonlijke juridische dienstverlening

Een betrokken advocaat die u niet behandelt als nummer, dat is wat u zoekt wanneer u hulp nodig heeft. U heeft bijvoorbeeld een conflict met betrekking tot een echtscheidingsprocedure of een probleem op het gebied van incassozaken. U wilt gehoord worden. Dat is precies waar wij goed in zijn.

Wij zijn een gespecialiseerd advocatenkantoor in: 

  • Familierecht 
    O.a. Echtscheiding, alimentatie, 
    omgangsregelingen & ondertoezichtstellingen.
  • Immigratierecht
  • Strafzaken
  • Bestuursrecht, waaronder het sociale zekerheidsrecht
  • Arbeidsrecht
  • Incassozaken 

Nederlandse Orde van Advocaten
Wij werken op basis van gefinancierde rechtsbijstand en zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

Gooi de gedachte van een onpersoonlijke en puur zakelijke benadering over de schouder en kom langs bij ons kantoor. U ziet en ervaart dat het ook anders kan bij juridische dienstverlening.

Gratis intakegesprek
Bel voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek (30 minuten) met één van de advocaten naar 070-4273215, of stuur een e-mail naar: mail@skv-advocatenkantoor.nl.

U kunt bij ons kantoor terecht voor een kosteloos intakegesprek. U kunt hiervoor contact opnemen met ons secretariaat via 070 - 427 32 15. 
Op dinsdagmiddag verzorgt ons kantoor een gratis spreekuur bij De Schakel in Winkelcentrum Leidschenhage. U kunt ons vinden in dezelfde ruimte als de Wereldwinkel. Voor een afspraak bij De Schakel dient u te bellen met 070 - 327 41 92. U wordt dan ingepland. 

Nieuws

 

Nieuws 19-07-2016

Vanaf heden bieden wij ook pakketten aan voor echtscheidingen, alimentatie- en omgangszaken. Voor meer informatie, klik hier

 

Nieuws 09-10-2015

De Hoge Raad der Nederlanden heeft zich vandaag uitgesproken over de wijze waarop het kindgebonden budget en de alleenstaande ouderkop verwerkt moet worden in het kader van kinderalimentatie. De Hoge Raad heeft geoordeeld dat het kindgebonden en de alleenstaande ouderkop meegenomen moeten worden in de draagkracht van de verzorgende ouder. Dit kan gevolgen hebben voor de door u te ontvangen of te betalen alimentatie. Onze advocaten kunnen u verder informeren over de eventuele gevolgen in uw situatie. 

De uitspraak vindt u hier.

 

 

Nieuws 28-09-2015

Als u een inkomensverklaring nodig heeft voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan kunt u deze vanaf 5 oktober 2015 snel en gemakkelijk aanvragen via:

http://www.mijnrechtsbijstand.rvr.org/.

Heeft u vragen hierover? Onze secretaresses kunnen u verder helpen. 

 

Nieuws 19-06-2015

Het lijkt dan eindelijk te gaan gebeuren: het voorstel vaneen aantal poltieke partijen om de duur van de partneralimentatie te beperken, wordt vandaag verzonden naar de Raad van State. Daarmee is het voorstel niet geaccepteerd, maar de kans bestaat dat de vorm van partneralimentatie in de toekomst flink verandert. Zo is het voorstel dat de maximale duur voor de partneralimentatie van 12 jaar naar 5 jaar wordt teruggebracht. Indien het huwelijk korter dan 3 jaar heeft geduurd, bestaat in het geheel geen plicht tot het betalen van partneralimentatie. 

Wij houden u op de hoogte over de ontwikkelingen op het gebied van partneralimentatie.

 

Uitspraak Raad van State van 4 maart 2015: opleggen alcoholslot mag niet meer!

 

Inhoud uitspraak

De Raad van State heeft vandaag bepaald dat het CBR geen alcoholslotprogramma meer mag opleggen. De Raad van State is van oordeel dat in de regeling waarin de mogelijkheid voor het opleggen van het alcoholslotprogramma is opgenomen, geen ruimte bestaat voor het afwegen van individuele belangen. Dit kan in een groot aantal gevallen onevenredige en ingrijpende gevolgen hebben. Om deze reden is de regeling, waarin deze bepaling is opgenomen, onverbindend verklaard.

Gevolgen

Vanaf heden mag het alcoholslot niet meer worden opgelegd. De Raad oordeelt in de uitspraak ook dat eerdere uitspraken waarbij het alcoholslot is opgelegd, niet worden herzien. Een rechterlijke uitspraak waarin de rechter blijk geeft van een gewijzigde rechtsopvatting is geen grond voor herziening, aldus de Raad. Dit betekent dat als het alcoholslotprogramma al aan u is opgelegd dit niet wordt herzien.

Wat kunt u doen?

Is aan u een alcoholslotprogramma opgelegd, kunt u een verzoek tot schadevergoeding indienen voor de schade die u hierdoor hebt geleden. Te denken valt aan de kosten van het alcoholslot, maar ook de gemiste inkomsten doordat het alcoholslot is opgelegd kunnen voor vergoeding in aanmerking komen.

Voor vragen over de mogelijkheden en deze procedure kunt u telefonisch of per mail (mail@skv-advocatenkantoor.nl) met ons opnemen.

 

Nieuws 02-02-2015

Inmiddels is het voor veel mensen duidelijk dat het verlies van fiscaal voordeel bij kinderalimentatie voelbaar is in de portemonnee. Een wijzigingsverzoek kan lonend zijn. Wilt u een herberekening van uw draagkracht voor kinderalimentatie? Wij zijn u graag van dienst. Neem contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie.

 

Nieuws 29-01-2015

Ook in 2015 bieden wij een gratis intake-gesprek aan. U bent van harte welkom, ook voor een advies. Bel of e-mail ons voor de mogelijkheden: 070 - 427 32 15 of mail@skv-advocatenkantoor.nl